Ingyenes szállítás 6000 Ft felett! 

Audió kiegészítők

A fülhallgató vagy a fejhallgató jobb?

Audió kiegészítőink között találsz vezetékes és vezeték nélküli fülhallgatókat, fejhallgatókat és hangszórókat. A fülhallgatók kisméretű és könnyű kialakításuknak köszönhetően kényelmesen viselhetők, bárhol és bármikor. Vezetékes és vezeték nélküli, azaz Bluetooth fülhallgatók széles kínálata vár webshopunkban. Ha fontos szempont a kényelem, válassz Bluetooth fülhallgatót, így nem kell a vezetékekkel bajlódnod, csak csatlakozz rá készülékeddel a fülesre és már hallgatod is a kedvenc zenéidet! Ha úgy ismered magad, hogy 2 hét alatt elhagynád a Bluetooth fülhallgatót, menj biztosra és válassz inkább vezetékest! A vezetékes fülhallgatók is nagyon jó hangzást biztosítanak - örök klasszikusok. 

Egyesek jobban szeretik a fejhallgatókat, mint a fülhallgatókat, mert szerintük kényelmesebb. Ha te is azok közé tartozol, akiknek kényelmetlen viseletet jelentenek a fülhallgatók, próbáld ki inkább a fejhallgatókat. A fejhallgatók általában ki vannak párnázva, ami nagyobb kényelmet biztosít hosszabb ideig tartó használat során is.

Ejtsünk néhány szót a hangszórókról is, hiszen ők sem maradhatnak ki egy király házibuliból. Nálunk vezetékes és vezeték nélküli hangszóróból is igen széles a paletta, ráadásul olyat is találsz, amihez még mikrofon is jár! Kezdődhet is a karaoke party!

Szűrés