Ingyenes szállítás 6000 Ft felett! 

Hangszórók

Vezetékes és Bluetooth hangszórók széles kínálata

A Bluetooth hangszóró olyan eszköz, amely a vezeték nélküli Bluetooth technológiát használja a hanganyagok vezeték nélküli streamelésére és lejátszására. Ez a típusú hangszóró lehetővé teszi, hogy okostelefonok, táblagépek, laptopok vagy más Bluetooth-kompatibilis eszközök hangját közvetlenül és vezeték nélkül játssza le.

A bluetooth hangszórók legnagyobb előnye, hogy nincs szükség vezetékekre, ezért bárhová magaddal viheted és élvezheted a zenehallgatást – akár piknikezés vagy túrázás közben is. A Bluetooth hangszórók kompatibilisek számos eszközzel, beleértve okostelefonokat, táblagépeket és laptopokat. A technológia fejlődésével a Bluetooth hangszórók egyre fejlettebb funkciókkal rendelkeznek, például vízálló hangszórókat is találsz már a boltok polcain, ami jól jöhet egy vad medencés bulinál!

A bluetooth hangszórókat azoknak ajánljuk, akiknek fontos a könnyű hordozhatóság és vezetékes kapcsolat nélkül szeretné élvezni a zenehallgatást. Webshopunkban a Bluetooth hangszórók mellett természetesen vezetékes hangszórókat is találhatsz!


195termék 150
195termék 150
Szűrés
Ár
 (Ft)
2 590 Ft - 31 992 Ft
Termék Típus
Gyártó
Szín-
Csatlakozás
Termék státusza