Ingyenes szállítás 6000 Ft felett! 

Powerbank 20 000 mAh

Milyen powerbankot vegyek?

A megfelelő powerbank kiválasztása attól függ, hogy milyen céllal szeretnéd használni, és milyen eszközöket szeretnél vele tölteni. Itt van néhány fontos szempont, amiket érdemes figyelembe venni:

Kapacitás: Minél nagyobb a kapacitás, annál többször tudod tölteni az eszközeidet. Például egy átlagos okostelefon akkumulátora 2000-4000 mAh közötti, tehát egy 20 000 mAh teljesítményű powerbank körülbelül 5-10 alkalommal feltöltheti azt, attól függően, hogy milyen hatékonysággal működik.

Portok száma és típusa: Ha több eszközt szeretnél egyidejűleg tölteni, érdemes olyan modellt választani, amely több porttal rendelkezik.

Könnyű hordozhatóság: Ha a powerbankot hordozni szeretnéd, akkor figyelj a méretére és a súlyára. Kisebb, könnyebb modelleket könnyebb magaddal vinni, de általában kisebb kapacitással rendelkeznek.

Kiegészítő funkciók: Néhány powerbank extra funkciókkal rendelkezhet, mint például LED lámpa, beépített kábel vagy vezeték nélküli töltési lehetőség. Ezek hasznosak lehetnek az egyéni igényeidnek megfelelően.

Reméljük segítettünk eldönteni, hogy milyen powerbankot vegyél. A 20000 mAh teljesítményű powerbankokat nagyobb túrázásokhoz, kirándulásokhoz ajánljuk. Ha mindennapi használatra keresel powerbakot, nézd meg inkább ezeket a kompakt méretűeket!


15termék 115
15termék 115
Szűrés
Ár
 (Ft)
7 591 Ft - 31 993 Ft
Névleges kapacitás
Gyártó
Szín-
Csatlakozás
Termék státusza