Ingyenes szállítás 6000 Ft felett! 

Vezeték nélküli töltők

Miért érdemes beszerezned egy vezeték nélküli töltőt?

A vezeték nélküli töltők lehetővé teszik, hogy a telefonunkat, okosóránkat vagy fülhallgatónkat kábelek nélkül töltsük fel, ami számos előnnyel jár. A legnyilvánvalóbb előny a kábelek nélküli használat. Csak helyezd az eszközt a töltőállványra, és már el is kezdődik a töltés. Nincs szükség kábeldzsungelre vagy a csatlakozók pontos illeszkedésére. Vannak olyan vezeték nélküli töltőállomások is, amiken egyszerre tudsz tölteni több okoseszközt is. 

Egy wireless töltő éjszaka közepén is jól jöhet, ha nem szeretnéd álmos fejjel keresgélni a töltőkábelt az ágy alatt. Csak helyezd a telefonodat vagy más eszközödet a töltőpadra, és reggelre fel lesz töltve. Sokan szeretik a vezeték nélküli töltős autós telefontartókat is, amik lehetővé teszik, hogy egyidőben töltsd a telefonod és kövesd rajta a GPS-t. Ezzel elkerülheted a balesetveszélyes kábelkeresgélést az anyósülés alatt. 

Ha kíváncsi vagy, mely eszközök támogatják a vezeték nélküli töltést, olvasd el ezt a blogcikket! Ha pedig wireless töltőt keresel, nézz körül a webáruházunkban!


67termék 150
67termék 150
Szűrés
Ár
 (Ft)
2 990 Ft - 19 990 Ft
Termék Típus
Névleges kapacitás
Autós tartó rögzítési módja
Gyártó
Szín-
Kábel Hossza
Csatlakozás
MagSafe
Termék státusza