Ingyenes szállítás 6000 Ft felett! 

Autós telefontartók

Milyen autós telefontartót vegyek?

Ha sok időt töltesz vezetéssel, netán az útvonaltervezőt is gyakran használod, érdemes beszerezned egy autós telefontartót. Ezzel ugyanis biztonságosan követheted az útvonalat, és még telefonálhatsz is anélkül, hogy a kezedben tartanád a mobilod – ami nagyon balesetveszélyes lenne.

Ma már nagyon sokféle autós telefontartó közül válogathatsz kedvedre. Vannak tapadókorongos tartók, mágneses autós tartók és wireless autós tartók is. Először is el kell döntened, hogy hol szeretnéd tartani vezetés közben a telefonod: a műszerfalon, szélvédőn vagy a szellőzőrácsra rögzítve?

A tapadókorongos telefontartókat a szélvédőre vagy a műszerfalra kell ráhelyezni. Ezek a telefontartók stabil telefontartást biztosítanak, ezért nem kell attól aggódnod, hogy egy nagy satuféknél lerepül a mobilod. A mágneses autós tartók között vannak olyanok, amiket szélvédőre lehet rögzíteni és vannak olyanok is, amiket a szellőzőrácsra. A mágneses tartóknak a legnagyobb előnye a kényelem, ugyanis nagyon egyszerűen és gyorsan rá lehet pattintani a mobilunkat. Ezeket a tartókat mi inkább a kisebb telefonokhoz ajánljuk, míg a nagyobb, nehezebb telefonokhoz pedig a tapadókorongos autós tartókat.

Ha fontos szempont az, hogy a telefontartó töltse is a mobilod útközben, akkor válassz wireless töltős autós tartót! Ezek között is vannak tapadókorongosak, vagy szellőzőrácsra rögzíthetőek, ezt neked kell eldöntened, hogy melyik lenne számodra kényelmesebb. 


117termék 150
117termék 150
Szűrés
Ár
 (Ft)
1 590 Ft - 14 990 Ft
Termék Típus
Autós tartó rögzítési módja
Gyártó
Szín-
Csatlakozás
Termék státusza