Ingyenes szállítás 6000 Ft felett! 

Micro-USB kábelek

Micro-USB kábelek nagy választékban

Micro-USB kábelek többféle színben és hosszúságban, gyors kiszállítással. A Micro USB kábelek kisméretű USB csatlakozóval vannak ellátva, és számos elektronikai eszközhöz használhatók. Ezek a kábelek általában adatokat továbbítanak és eszközök töltésére szolgálnak. Itt van néhány példa arra, hogy mire használhatók a Micro USB kábelek:

Okostelefonok töltése és adatátvitel: A Micro USB kábeleket gyakran használják okostelefonok és más mobil eszközök töltésére és azokhoz csatlakoztatott számítógépekkel vagy más eszközökkel való adatátvitelre. Az okostelefonok, például az Android készülékek, gyakran Micro USB porttal rendelkeznek.

Tabletek töltése és adatátvitel: Sok tablet eszköz is használ Micro USB kábelt a töltéshez és az adatok átviteléhez. Az olcsóbb vagy régebbi tablet modellek esetében gyakori a Micro USB port.

Bluetooth fejhallgatók és más kisebb eszközök töltése: A Micro USB kábeleket olyan kisebb eszközök töltésére is használhatod, mint például Bluetooth fejhallgatók, vezeték nélküli egér és billentyűzetek, illetve egyéb perifériák.

Videokamera adatátvitel: Sok digitális kamera és videokamera rendelkezik Micro USB porttal az adatok számítógépre vagy más eszközre történő átviteléhez.


42termék 142
42termék 142
Szűrés
Ár
 (Ft)
990 Ft - 3 990 Ft
Termék Típus
Gyártó
Szín-
Kábel Hossza
Csatlakozás
Termék státusza