Ingyenes szállítás 6000 Ft felett! 

Érintő toll

Kapacitív tollak többféle színben

Az érintőtollak, másnéven kapacitív tollak, olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik a kézíráshoz és rajzoláshoz hasonló élményt digitális eszközökön, például okostelefonokon, táblagépeken és számítógépeken. Az érintőtollak széles körben használhatók kreatív munkákhoz, jegyzeteléshez, digitális rajzoláshoz és íráshoz.

Sok érintőtoll rendelkezik nyomásérzékenységgel, ami azt jelenti, hogy a vonal vastagsága vagy sötétsége változik a nyomás függvényében. Ez lehetővé teszi a természetes rajzolási vagy írási élményt.

Néhány toll rendelkezhet háttérvilágítással, ami segít a sötétben történő használatban. Emellett gombokat is tartalmazhat a különböző funkciók vezérléséhez, például az összeszedett toll hegyének módosításához. Az érintőtollak általában újratölthetők, és lehet, hogy Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoznak az eszközhöz. Ennek megfelelően szükség lehet az eszköz rendszeres töltésére vagy elemcsere lehetőségére.

Az érintőtollakhoz gyakran tartoznak alkalmazások vagy szoftverek, amelyek további rajzolási vagy írási lehetőségeket kínálnak. Ezek az alkalmazások lehetővé tehetik a különféle ecsetek vagy ceruzák használatát, rétegek kezelését és egyéb speciális funkciókat. Nézz körül webáruházunkban ha érintőtollat keresel!


8termék 18
8termék 18
Szűrés
Ár
 (Ft)
1 290 Ft - 7 990 Ft
Termék Típus
Gyártó
Szín-
Termék státusza