Ingyenes szállítás 6000 Ft felett! 

Kerékpáros kiegészítők

Biciklis telefontartók többféle típusban

A kerékpáros telefontartók segítenek abban, hogy biztonságosan tudd rögzíteni mobilod egy vad biciklis túrán. Ezek a tartók különböző típusokban és kialakításokban érhetők el, és különböző funkciókat kínálhatnak. A kormányra rögzíthető tartók biztonságos és könnyen látható helyet biztosítanak a telefonnak. Általában szilikon szíjak vagy klipszek segítségével rögzülnek a kormányra.

A kerékpáros tokok speciális tokokat tartalmaznak, amelyekbe a telefon becsúsztatható. A tokokat a kormányra rögzítik, és védelmet nyújtanak a telefonnak az időjárási viszontagságok (eső) és a rázkódások ellen.

A kerékpáros telefontartók lehetővé teszik a térkép és a navigáció használatát kerékpározás közben, így könnyedén tudod követni a túraútvonalat. A tartók segítségével a telefon kéznél van, így gyorsan és biztonságosan válaszolhatsz hívásokra vagy üzenetekre anélkül, hogy el kellene venned a kezed a kormányról. Néhány tartó lehetővé teszi a telefon szögének és pozíciójának állítását, hogy a felhasználó a legkényelmesebben láthassa a képernyőt. Egy szó mint száz, egy biciklis telefontartó nagyon hasznos tud lenni ha sokat bringázol, nézz körül webshounkban és rendeld meg még ma!


5termék 15
5termék 15
Szűrés
Ár
 (Ft)
3 990 Ft - 5 990 Ft
Termék Típus
Gyártó
Termék státusza