Ingyenes szállítás 6000 Ft felett! 

Blog

A vezeték nélküli töltők vagy más néven wireless töltők egyre népszerűbbek az okostelefonok és más elektronikai eszközök tulajdonosai körében. Ebben a blogcikkben megvizsgáljuk, miért érdemes beszerezned egyet!

Az okosórák az utóbbi években robbanásszerűen növekvő népszerűségnek örvendenek. Ezek a kisméretű eszközök sokkal többet nyújtanak, mint egy hagyományos óra, hiszen kapcsolódni tudnak okostelefonunkhoz és számos kényelmi funkciót, egészségfigyelő lehetőséget és személyre szabható értesítéseket kínálnak.

Már hazánkban is dübörög a TikTok láz, van aki csak felhasználója a népszerű platformnak, de egyre többen vannak, akik tartalmat is gyártanak rá. Ha te is szeretnél szórakoztató videókat készíteni, de nem tudod hogyan vágj bele, olvasd el ezt a blogcikket!

Az új iPhone 15 széria várhatóan szeptemberben jelenik meg, így nem meglepő, hogy az Apple fanatikusok kíváncsian vadásszák már a kiszivárgó információkat. Nézzük, mit lehet eddig tudni a legújabb Iphone készülékekről!

Vezetés közben az okostelefonok használata veszélyes lehet, mert elvonhatják a figyelmet a közúti forgalomról, ráadásul a rendőrök büntetnek is érte. Ha nem szeretnél bírságot kapni, feltétlen szerezz be egy autós tartót!

Betört az üvegfólia a telefonodon? Ebben a blogcikkben lépésről-lépésre megmutatjuk, hogyan is kell felrakni egy fóliát a mobilodra.

Biztosan te is találkoztál már az interneten kapható különböző telefon kijelzővédő fóliákkal. De vajon mi a különbség közöttük? Ebből a blogcikkből megtudhatod!