Ingyenes szállítás 6000 Ft felett! 

Apple fólia

Üvegfóliák Apple készülékekhez

Apple kijelzővédő fólia kínálatunk igen széles, legyen szó üvegfóliáról, műanyagfóliáról, matt vagy betekintésgátló fóliáról – nálunk mindent megtalálsz! Ha extra erős védelmet szeretnél, válassz prémium üvegfóliánk közül, amik nemcsak a karcolásokkal szemben védik meg szeretett készüléked, hanem az ütésektől is.

A matt üvegfóliák előnye, hogy nem látszódnak rajta a kisebb szennyeződések és ujjlenyomatok, ráadásul a legnagyobb napsütésben is tökéletesen látod a kijelződ. A betekintésgátló fóliát azoknak ajánljuk, akik nem szeretnék mások orrára kötni, hogy kivel és mit csetelnek Messengeren. Ezek a fóliák ugyanis egy speciális réteggel vannak ellátva, aminek köszönhetően csak szemből látható a képernyő – oldalról nem! Ne feledkezzünk meg a kameravédő üvegfóliákról sem, hiszen ők is megérdemlik a maximális védelmet!

Ha iPad vagy iWatch készülékekre keresel minőségi üvegfóliát, nálunk azt is megtalálod! Az alábbi kategóriák közül válaszd ki készüléked típusát és találd meg a számodra tökéletes védőfóliát!

Szűrés