Ingyenes szállítás 6000 Ft felett! 

iPhone fólia

Védőfóliák iPhone készülékekhez

iPhone védőfólia kínálatunk között találhatsz üvegfóliákat, műanyagfóliákat, matt fóliákat és betekintésgátló fóliákat is. Ha Te sem akarod, hogy egy véletlen baleset következtében karcos legyen vagy betörjön a mobilod képernyője, használj üvegfóliát! Ez a pár ezer forintos beruházás segít megelőzni a bajt és elkerülheted a drága kijelzőcserét.

A telefonok kijelzője nagyon könnyen karcos lehet, pláne ha a zsebedben vagy a táskádban hordod, ahol akár a kulcsod is összekarcolhatja drága mobilod. A védőfóliák megvédik a készüléked a karcolásoktól és a sérülésektől. Ma már többféle védőfólia közül is válogathatsz: az egyszerű üvegfólián és műanyagfólián kívül találkozhattál már a matt és a betekintésgátló fóliával is. A matt fóliát azért kedvelik sokan, mert kevésbé látszódnak meg rajta a szennyeződések és az ujjlenyomatok. A betekintésgátló fóliával elkerülheted hogy a padtársad folyton skubizza kivel csetelsz - ez a fólia ugyanis egy speciális réteggel van ellátva, aminek köszönhetően csak szemből látható a kijelző, oldalról nem! Kameravédő üvegfóliát is érdemes beszerezni, hogy teljes legyen a védelem!

Ha nem tudod eldönteni, milyen fóliára van szükséged, olvasd el EZT a blogcikkünket! Ha pedig az érdekel, hogyan tudnád egyszerűen felrakni otthon Te magad is a fóliát a mobilodra, olvasd el EZT az írásunkat! 

Szűrés