Ingyenes szállítás 6000 Ft felett! 

Powerbankok, külső akkumulátorok

Mi is az a powerbank?

A powerbankok olyan hordozható eszközök, amelyek beépített akkumulátorral rendelkeznek, és képesek mobilunkat feltölteni – akár az erdő közepén. Ezek a kis készülékek különböző méretűek és kapacitásúak lehetnek, attól függően, hogy mennyi energiára van szükségünk. A legtöbb powerbank USB-csatlakozóval rendelkezik, így szinte bármilyen eszközzel kompatibilisek.

Egy hosszú kalandos túránál vagy kempingezésnél valószínűleg a powerbank lesz a legjobb barátod. Persze nem azért, hogy egésznap a Facebookon lógj, hanem hogy bármikor elérhető legyél telefonon – és tudj hívást indítani ha szükség lenne rá. Az is bosszantó tud lenni, amikor nem tudod lefotózni a gyönyörű tájat, mert lemerült a mobilod. A powerbankokat tehát a hosszú túrákhoz, kempingezésekhez, nyaralásokhoz ajánljuk, amikor nem mindig van lehetőséged áramforrásból feltölteni a telefonod.

Webshopunkban többféle powerbank is kapható: 5000 mAh, 10000 mAh, 20000 mAh, 30000 mAh, 40000 mAh és 50000 mAh teljesítményű is! Csak válaszd ki az alábbi kategóriák közül és böngéssz kedvedre!

Szűrés