Ingyenes szállítás 6000 Ft felett! 

Gamer kiegészítők

Gamer fejhallgatók, billentyűzetek és egerek

Gamereknek való termékeink között találhatsz vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatót, billentyűzetet, egeret, egérpadot és fülhallgatókat is. Minden adott ahhoz, hogy csúcsminőségben élvezhesd a játékokat!

A gamer kiegészítők általában extra funkciókkal és tervezési elemekkel rendelkeznek, amelyek javítják a játékélményt és a teljesítményt. A gamer billentyűzetek gyakran mechanikus kapcsolókkal rendelkeznek, amelyek jobb érezhető visszajelzést és gyorsabb reakcióidőt biztosítanak a játékokban.

A gamer egerek magas DPI (dot per inch) érzékenységet kínálnak, amely lehetővé teszi a gyors és pontos mozgást a játékokban. A gamer egerek ergonomikus kialakítással rendelkeznek, hogy kényelmesek legyenek hosszú játékidő alatt. A gamer fejhallgatók kiváló minőségűek, amely lehetővé teszi a játékosoknak a pontos hangok hallását és az ellenfelek vagy környezeti zajok lokalizálását. Sok gamer fejhallgató beépített mikrofonnal rendelkezik a csapatkommunikációhoz, ráadásul ergonomikus kialakításuknak köszönhetően kényelmes viselni őket – akár több órán keresztül is.


25termék 125
25termék 125
Szűrés
Ár
 (Ft)
742 Ft - 8 993 Ft
Termék Típus
Gyártó
Szín-
Kábel Hossza
Csatlakozás
Termék státusza