Ingyenes szállítás 6000 Ft felett! 

iPhone tok

Strapabíró tokok iPhone készülékekhez

A mobiltelefonok ma már nélkülözhetetlen részei életünknek, ezért fontos, hogy megfelelő védelemmel lássuk el ezeket az értékes készülékeket. Ennek a legegyszerűbb módja, egy megbízható, minőségi telefontok használata. A telefontokok különböző anyagokból készülhetnek, és számos funkciót kínálnak a felhasználóknak.

A gumis és a szilikontokok a legnépszerűbbek, nem is hiába, hiszen rengetegféle színben és mintával kaphatók ma már a boltokban, így mindenki megtalálhatja a neki szimpatikusat. Amellett, hogy egyedi megjelenést kölcsönöznek, nagyon megbízhatóak védelem szempontjából.

A mágneses oldalra nyíló tokok az eleganciára és a kényelemre helyezik a hangsúlyt. A mágneses zár rendszer lehetővé teszi a tok gyors és biztonságos zárását, miközben megakadályozza a véletlen kinyílást.

Azok, akiknek fontos a környezetvédelem, a zero waste tokok mellett teszik le a voksukat. Ezek a tokok biológiailag lebomló növényi anyagokból készülnek, amik komposztálhatóak. A kártyatartós tokok úgy tűnik, hogy most ismét kezdenek divatba jönni, szerencsére egyre szebb darabokkal rukkolnak elő a gyártók. Ezekbe a tokokba nem csak a bankkártyádat, de minden egyéb fontos kártyádat magaddal tudod vinni. Ha iPhone 12 vagy újabb készüléked van, érdemes MagSafe tokot választanod, ugyanis a tokon található mágneses rendszer segítségével a telefon pontosan illeszkedik a kompatibilis vezeték nélküli töltőkhöz, így könnyedén és kényelmesen lehet tölteni az eszközt anélkül, hogy kábelre lenne szükség. 

Válaszd ki az alábbi kategóriák közül a saját készülékedet és böngéssz a többszáz iPhone tokunk között!

Szűrés